Musik

Musik


Musik har været en stor del af min hverdag i mange år.

Det hele begyndte, da jeg var 9 år. Min lillesøster fik et  legetøjsklaver i julegave, som jeg hurtigt fik interesse for. Inden nytår kunne jeg spille de fleste julesange efter gehør, og så købte mine forældre et klaver, og jeg begyndte at gå til undervisning.

Det gjorde jeg næste frem til, jeg skulle starte på efterskole i 9. klasse. Her fik jeg yderlig  interesse for musik, idet jeg pludselig kom til at spille sammen med nogen. Det gav  rigtigt meget, og da jeg 2 år senere kom hjem fra efterskole blev jeg leder for et kor i KFUM og KFUK. Det var en kæmpe udfordring, men rigtigt spændende. Samtidig startede jeg på HF, hvor jeg havde musik på højt niveau. Lidt efter var jeg med til at starte en band, der spillede kristen rockmusik. Vi skrev  nogle af vore numre selv og andre fandt vi forskellige steder. Vi var ude at spille nogle gange, inden det gik i opløsning  ca. 3 år senere, da vi alle var spredt ud over dele af Danmark. I 1986 flyttede jeg til Aalborg for at studere musik på universitetet. Både kor og band måtte stoppe, men nu var hverdagen også fyldt med musik. Jeg fik et værelse hos nogle rare mennesker, der havde et kor i LM. Jeg kom hurtigt med, og i løbet af kort tid, fik jeg ansvaret for de unge, så jeg igen kunne holde mine korlederevner ved lige.  I 1988 blev jeg pianist ved en kirke i Vejgård. Det var rigtigt spændende. En helt ny kirke, der startede som ekstra kirke til den eksisterende folkekirke.

i 1990 blev jeg færdig på universitetet og fik job som musiklærer på Borremose Ungdomsskole. Her blev der også lidt tid til at være med i et band i fritiden. Det blev til Jokerband, som udelukkende spillede copymusik og optrådte nogle få gange. Siden da er det meste af musikken blevet spille sammen med elever på efterskolerne og friskolerne.

Jeg har gennem tiden skrevet mange sange. Jeg har ikke helt styr på hvor mange, men jeg tror det ligger tæt på ca.125 stk.


Jeg har fået udgivet nogle enkle stykker, der har været brugt ind i foreningssammenhæng eller som lejrsang eller skolesang.


I mit eget lille hjemmestudie har jeg gennem tiden indspillet nogle af de sange, jeg har skrevet. På undersiden Opus'er kan du høre nogle eksempler på lidt af det, jeg har arbejdet med.


Der er tale om julesange, påskesange, en hel del lovsange, samt foskellige sange til forskellinge formål eller i forbindelse med forskellige anledninger.

Lidt børnelovsange er det også blevet til. De fleste skrevet i forbindelse med børnekor på Hvide Klits familiesommerslejre i 90'erne og 00'erne.Udgivelser