Camping

Camping


Jeg har i mange år haft en gammel campingvogn, der mest har været brugt 1 uge om året, når vi var på Hvide Klit. 


I 2016 købte jeg en større og nyere campingvogn med en masse udstyr. Det er blevet til mange gode ture og oplevelser her i Danmark. Bla.på Sommeroase, samt diverse campingpladser rundt i Danmark i efterårsferie, vinterferie, pinseferie og især sommerferie. 


Campingvognen er så stor, at den sammen med min bil vejer over 3.500 kg. så derfor kræves der trailerkort. Det havde Linda, så hver gang vi var på ferie, var det altid hende der kørte.


Efter Lindas død har jeg derfor overvejet, om jeg skulle beholde campingvognen eller tage trailerkort. Det blev til det sidste, og midten af maj 2020 bestod jeg køreprøven.


I løbet af den første sommer blev det til nogle hyggelig ture til Aarhus, hvor jeg også kunne være sammen med pigerne.


Siden jeg i efteråret 2020 mødte Heidi, er det blevet til mange oplevelsesrige ture med campingvognen. Heidi har tidligere været vant til at campere meget, så hun er helt med på at beholde vognen og få en masse gode oplevelser. 


Vi har været ved Flensborg Fjord, det Sydfynske Øhav, Vesterhavet, Aarhus, og ikke mindst Svinkløv Camping nordøst for Fjerritslev, hvor vi i efteråret 2022 havde en efterårssæsonplads. Det blev til mange weekender i august og september, som vi nød rigtig meget. En slags forlænget sommer i fantastisk natur.


Om vinteren står campingvognen i en lade ikke så langt fra Nibe, så det er rigtig dejligt, at den kan komme indenfor og have det godt der. Når vi i sommerhalvåret ikke er på tur, kan campingvognen heldigvis stå udenfor vores hus i Nibe, uden at den generer nogen.


I 2023 har vi allerede være på camping i Øster Hurup og Grønhøj Strand Camping. Til sommer tager vi til Gilleleje Strand Camping.


Vi glæder os til næste tur.